Link Link :)

Sedih.... T_T

Assalamualaikum...

Hari ni rasa macam apa entah. Sejak kebelakangan ni, aku asyik sedih je.. Menangis je yg aku tau. Orang yg kecewakan aku nak aku jd kwn dia. korang rasa senang ke nak kawan dgn orang yg dah kecewakan kau dulu?? yg pernah hilangkan diri tibe2 slama setahun lebih. Boleh ke nk jd kawan???memang aku boleh maafkan dia tapi utk jd kwn aku yg terseksa. Hati aku terluka sgt2.. bukan senang utk lupakan dia. bukan senang untuk buang dia dalam hati aku. Rasa sakit sgt2.. Makin teringat makin sakit. Sejak dia pergi dari hidup aku, aku jadi down sgt. aku sayang sgt2 kt dia. Kenapa dia tak pernah nak peduli perasaan aku? Kalau dia cuma suka aku sbg kwn dulu, aku boleh terima. Kalau dia bagitau yang dia dah ada gf, ok fine aku tak kawan dgn kau time mula2 aku kenal kau. Sedih laa, korang!! Aku nak lupakan dia sgt2 tapi tak boleh. Aku cuba terima orang lain dlm hidup aku tapi tetap tak boleh jugak. Apa lg aku nak buat? Aku sakit sgt2, korang. Terlalu sakit...

Assalamualaikum.. Hai Korang!! Kita Ada Gambar Tau. Hehe.. ^_^

Assalamualaikum.
Hai korang2.. buat apa tu? apa khabar? dah lme xdgr berita dari wani kan? hehe.. wani dah busy laa.. xsempat nk update blog wani. dh bersarang dh blog wani ni. oh yea, wani ada benda nk share kat korang ni. Hari tu, kat tempat wani dah wt 3 kali event. so, wani nak tunjuk gmbar ni kt korang la. cuma yg 1 event tu xde gambar. de 2 event je wani dpt tangkap. kejap wani nak tunjuk gambar kt korang.





                                                                                               



 DEWAN PERDANA SURIA.





DEWAN SINARAN.




P/s: So, sape2 yg nak sewa dewan utk kahwin ke nikah ke pe ke dan nk tau lebih lanjut, sila layari mzhfunction.blogspot.com. kat situ semua ada. no telefon, email, alamat smua ada kt situ.  dewan ni pun dkt2 dgn zoo negara. tinggal nak tak nak sewa je. hehe.. :') ok laa itu je. lain kali wani update lg ok kalau ada event lg. hehe .. ok laa daa.. :)

Salam sayang,
    -Wani-

Hai korang...

Assalamualaikum...
Hai korang. buat apa tu? apa khabar? wani ok je. wani tengah sedih skrang ni. Wani sedih sbb memikirkan hidup wani yg mcam ni. Wani sedih sgt sbb penyakit wani dh bape tahun ni tak hilang2 lg. Wani tau Allah nak uji wani. Allah tau wani kuat nak hadapi ujian ni. Tapi skrang dh tak mampu rasanya nak hadapi. Setiap malam wani menanggung sakit ni. Kebanyakannya ramai ex wani tau hal ni semua tinggalkan wani sendiri. Mungkin tak mampu nak jaga wani kalau wani dah sakit macam ni. Tak pelah memang dah jalan hidup wani macam ni. Dari luaran wani nampak ok tapi sebaliknya. Dalaman wani rasa terseksa sgt. sedih tak terkata. Hanya Allah saja yg tau perasaan wani macam mana. Dari kecil lg wani dah banyak menyusahkan mak ayah wani. Sakit. berubat merata tempat cuma sekarang je wani dah malas. Malas dah nak fikir hal ni. Wani tak ada kawan sejati yang betul2 faham keadaan wani. Wani tak ada tempat nak mengadu even rapat dgn mak pun wani tak mengadu sbb tak nak dia fikir. Cukuplah dgn masalah adik2 wani je.wani bukan anak org senang boleh minta apa je dr mak ayah.tapi hasil dari kerja wani yg tak seberapa ni alhamdulillah. rezeki yg Allah bg kt wani dgn kluarga wani pun dah ok. Insyaallah ada je rzeki lebih. Hmm... oklah.. tu jela wani nk tulis. dh tak ada mood nak taip dah. nak rehat skrg ni. kt ofis pun xde buat apa2.. ok.. bye.


salam sayang,
-WANI-

Assalamualaikum.. Hai.. Selamat pagi.. Hmm.. :(

Assalamualaikum....

Selamat pagi, semua. Harap2 hari ni, hari yg paling baik buat kita semua. Wani brsyukur dapat bernafas lagi di muka bumi ni. Hari ni wani rasa sedih sangat. Tiba2 wani  teringatkan dia. Entah kenapa dengan wani hari ni. Ingatan wani padanya masih tak dapat lupa sepenuhnya. Teringat gelak tawa dia, senyuman dia, gurau senda dia, semua wani masih ingat lagi. Wani tak tahu apa salah wani dengan dia sampaikan dia pergi tinggalkan wani sendiri. Dia hilangkan diri macam tu je. Sejak dia balik KL, dia terus tak contact wani sampai sekarang. Wani ingat lagi janji2 dia yang dia tak akan tinggalkan wani sampai bila2 tapi yela janji lelaki kan.. semuanya manis di bibir tapi lidah bercabang dua. Wani yg begitu bodoh percaya kata2 dia sbb dah terlalu sayangkan dia. Memang lelaki zaman sekarang ni tak macam lelaki zaman dulu. tak macam lelaki kt korea ( Semua handsome2.. hehe :p ) kekal sampailah ke mati. Kalau sayang, sayang betul. Bila kita tak terima dia, sampai sanggup tunggu la belikan macam2 la tapi bila dah dapat,sekejap je sayang lepas tu terus biarkan macam tu je. Dia buat kita ni macam sampah lepas dapat yg baru. Memang lumrah hidup manusia macam tu. Macam tu jugak yg dah kahwin. Semua wani dah tengok depan mata wani sendiri. Cinta tak semestinya indah. Cinta tak semestinya tak indah. Kalau Allah dah tentukan apa yg kita dapat, kita bersyukur, kita pasrah. Ada hikmah disebalik kejadian ni. Alhamdulillah, wani ditinggalkan sebab Allah tau dia bukan yg terbaik untuk wani. Cuma rasa sakit tu normal bagi kita. Tak apalah. Yang kenangan tu, biarlah kenangan. Biarlah dia jadi kenangan wani sampai bila2. Betul tak? Cuma hari ni je rasa sedih sbb ada client yg wani nak jumpa nanti tu nama dia sama dengan nama ex wani. Haih.. tak tahu la. Buat bodoh jelah kalau dia. Alhamdulillah kalau bukan dia. :)

Salam sayang,
-WANI-


p/s: Nanti suruh mak la carikan jodoh untuk wani. tak mahu la cari lagi..tak pun biar org datang masuk meminang wani. Dah ada sorang tu tengah sibuk cari duit. haha.. :p ok laa bye2..

Open Day Consist College ^_^

Assalamualaikum...

Hai korang apa khabar? Wani sihat je.. :) Oh yea, wani nk jemput korang dtg ke open day kt consist college.. Consist College? Kt mana tu? tak pernah dengar pun? Ada course apa kt situ? Ha.. Kalau nak tau, datang laa hari sabtu ni. Pukul 9am-12pm. Semua persoalan anda akan dijawab di situ. Haha.. dah macam iklan lak.. :p  Kalau nak datang, consist college dkt MRR2. dkt2 dengan zoo negara.. Kalau korang perasan, bangunan tu depan sikit daripada zoo negara. Ada sbelah bangunan tinggi yg baru siap tu.. (kalau korang perasan la) Apa2 pun kalau nak tengok2 je pun boleh. Bukan pelajar je, mak cik, pak cik, atuk, nenek pun dialu-alukan. :)

As-Salam & Hi!

Dear All,

Consist will organizing an Info Day on Saturday, 26 April 2014 at 9AM-1PM.

This half day event is a day when school leavers,college students,OSH
practitioners and public can come to CONSIST , talk to us on the course
and continue education program  offered by CONSIST group, career pathways
in OSH,campus touring and many more..

On the same day, a Safety Talk with interesting titled 'How Safe Are Our
Cleaning Product' by Ms Marini Ghafar will be held at Auditorium MZH from
9AM-12 pm.All CONSIST staff, lecturers and students are welcome to attend
this talk,except for those who are on duty.

Enclosed please find the e-flyers on the event. Appreciate if you can
forward the invitation to whoever who will get benefits from this event.

Thank You.

--
Regards,

NORAZILA ABDULLAH
Admissions Counselor
Consist College
Ground Floor,MZH Centre
Lot 330,Batu 8, Jalan Ulu Kelang
68000 Ampang Selangor
H/P:+6013-266 5669
Tel:+603-4108 9355 (Hunting Line)
Fax:+603-4105 8578
E-mail:zila@consist.edu.my
www.consist.com.my
www.consist.edu.my

Assalamualaikum.. Selamat pagi ^_^

Assalamualaikum.. Hai korang.. selamat pagi.. wani in da house!! hehe...  apa khabar semua? shat? wani xbrape sihat skarang ni.. sakit.. :( wani kt office ni.. xde keje download game, bukak blog, nk tgk FB xley laa.. hmm.. wani nk ucapkan terima kasih banyak2 sbb wish birthday wani kelmarin (13/4).. trima kasih sgt2.. wlaupun dpt hadiah cake je tapi wish tu paling penting. hehe.. so, korg apa buat ari ni? keje? dating? amboi dating je tau laa korang ni.. haha huntunglah bagi org yg ngah cuti.. So, kali ni wani ngah fikir pasal puisi2 wani yg dh lama berkurun ntah sampai abad ke bape ntah tersimpan cm tu je.. buku tu wani letak je kt ofis. xde masa langsung nk menyemak ( padahal xde keje sgt pun. alasan. haha ). Korang2 bg laa idea kt wani. patut ke wani simpan cm tu je ke brhnti buat puisi atau teruskan buat puisi? sbb bile wani buat puisi, bukan puisi yg berunsur gembira. semua sedih.. sbb ekspresi dlm hati hanya Allah je yg tau.. nampak gelak2 kt depan org tapi dlm hati hancur. :( tolong laa kengkawan.. apa patut wani buat?? ottoke ottoke.. -.- ok laa kengkawan, nanti wani update lg ( ntah bila ok.. xjanji). kejap.. wani ada 1 benda nk ckp. Pasal cinta tau.

Mendapat cinta ni bagaikan judi
Pertaruhkan semuanya demi dia
Kita kena sedar, walau sygnya kita kt dia,
Kalau bukan jodoh, kenalah terima.

*Sematkan dalam diri kalau ada org pikir tak boleh hidup tanpa org yg korang syg(yg xde apa2 ikatan tau. jgn salah faham.) la rasa macam nak mati la apa la tau. Better kita syg mak ayah kita. dapat pahala. =)

#sekadarmenasihatisesamamanusia


Salam sayang,
    WANI

Tempahan Dewan Untuk Pelbagai Majlis Di Lokasi Ulu kelang.. ^_^

Kemunculan lokasi majlis terkini di Ulu Kelang - THE MZH2 (MZH Function Centre)

Kami menyediakan kemudahan sewa dewan dan juga auditorium di The MZH2, sesuai untuk pelbagai majlis.

DEWAN PERDANA SURIA (1300 pax)
DEWAN SINARAN (240 pax)
AUDITORIUM MZH (200 pax)

Kemudahan seperti sistem PA, pentas, skrin LCD, projektor, parking kereta, surau, kerusi dan meja disediakan.

Tel: +603 4107 8580
Email: info.mzhfunction@gmail.com
Website: www.mzhfunction.blogspot.com
Copyright@Mika Sakura