Link Link :)

Sedih.... T_T

Assalamualaikum...

Hari ni rasa macam apa entah. Sejak kebelakangan ni, aku asyik sedih je.. Menangis je yg aku tau. Orang yg kecewakan aku nak aku jd kwn dia. korang rasa senang ke nak kawan dgn orang yg dah kecewakan kau dulu?? yg pernah hilangkan diri tibe2 slama setahun lebih. Boleh ke nk jd kawan???memang aku boleh maafkan dia tapi utk jd kwn aku yg terseksa. Hati aku terluka sgt2.. bukan senang utk lupakan dia. bukan senang untuk buang dia dalam hati aku. Rasa sakit sgt2.. Makin teringat makin sakit. Sejak dia pergi dari hidup aku, aku jadi down sgt. aku sayang sgt2 kt dia. Kenapa dia tak pernah nak peduli perasaan aku? Kalau dia cuma suka aku sbg kwn dulu, aku boleh terima. Kalau dia bagitau yang dia dah ada gf, ok fine aku tak kawan dgn kau time mula2 aku kenal kau. Sedih laa, korang!! Aku nak lupakan dia sgt2 tapi tak boleh. Aku cuba terima orang lain dlm hidup aku tapi tetap tak boleh jugak. Apa lg aku nak buat? Aku sakit sgt2, korang. Terlalu sakit...

No comments:

Post a Comment

Copyright@Mika Sakura